Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Şubat 2015 Perşembe

kandırıkci hava seniii

   Oncelikle bugünün sarkisi; Daft Punkt - get lucky. Dinlemeniz siddetle onerilir

Bugün genel hatlariyla güzel bir gün geçirdik oglumla. Hava çok çok güzeldi. Sabah kahvaltı yapmaya çabaladiktan sonra -pek başarılı sonuclanmadigindan- hazırlanıp dışarı çıktık ana-ogul. Sallana sallana iki sokak yukarıya park ettiğim arabamıza 15 dakikada yürüdük. Malum yoldaki tüm kedi ve köpeklerle sohbet ederek yol alıyoruz.  Forum bornova' ya gidip açık havada yürüdük.  Havuzların içine yerleştirilmiş kardan adamları uzaydan gelmişcesine bir dikkatle uzun uzun inceleyerek mağazalara girip çıktık.  Oyun parkında benim bucurun enerji harcaması için mola verip ev için ufak tefek alışveriş de yaptık. En az tehlikelisinden bir abur cuburla yola devam edip güneşli havada dolanmayi surdurduk. Bizimki evde sıkıldığından ilkbahar gibi bir günde dışarda olmak ikimize de iyi geldi. Ayrıca bugün uzun zamandir - yaklaşık 10 yıldır,  gerçekten uzun süre yani - gorusmedigim kuzenimle tekrar iletisime geçtik.  Bir zamanlar kardeşten bile yakin oldugum kuzenle görüşmek,  sesinde aynı sıcaklığı duymak da beni mutlu etti. Akşamüstü misafir falan derken tatilin sondan bir önceki günü de böylece bitti. Yarın son tatil günü o da bucurun doktor kontroluyle geçer. Alsancak a git gel, gitmişken oralarda biraz zaman geçir,  hoop akşam oldu bile... aklımdan geçenlerle ilgili bir liste yaptım. Zaman içinde eklemelerle çoğalır sanırım bu liste.

1- anne olmak güzel,  ama oglumun sakin bir çocuk olmasi belki daha güzel olurdu.

2- yemek yemek güzel,  ama kilo problemi olmadan yemek daha güzel olurdu.

3- 21 derecelik hava güzel,  ama aylardan nisan olsa daha güzel olurdu.

4- ailemle olmak güzel, ama ayrı bir evde olmak daha güzel olurdu.

5- alis-veris yapmak güzel,  ama 36 beden satın almak daha güzel olurdu.

6- sevdigim şehirde olmak güzel, ama Ankara'daki arkadaşlarımın da burda olması daha güzel olurdu.

7- araba kullanmak güzel,  ama park yeri problemi olmasa daha güzel olurdu.

8- yardıma her ihtiyacım olduğunda hemen telefonla bile olsa yardıma koşan bir abinin olması güzel,  ama aynı şehirde yaşamak daha güzel olurdu.

9- oğlumun öğle ve akşam yemeğini yemesi güzel,  ama kahvaltıyi da sevmesi daha güzel olurdu.

10- çocuk psikolojisi ve gelişimi ile ilgili bir sürü kitap okumuş olmak güzel,  ama hepsi birebir uygulanabilir çözümler olsa daha güzel olurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder